Salon
Schenkenschans Bufffet
SchenkenSchans
grotefamilie
Tolkamer

Gezellige met Vrienden of Familie Genieten van een Rondvaart op de Rijn

Geniet met de hele familie van een heerlijk brunchvaart op de Rijn. Tijdens deze rondvaart geniet u van een uitgebreide brunch. Geniet samen van de mooie natuur en de lekkere versnaperingen. Een uitje voor jong en oud!

Bij dit brunch arrangement op de Rijn is inbegrepen:

 • Uitgebreid brunchbuffet aan boord van een partyschip gedurende 2,5 uur
 • Rondvaart van Tolkamer Spijk - Millingen en weer terug naar Tolkamer
 • De boot is niet rolstoeltoegankelijk

Prijs: € 47,50 p.p. inclusief btw op basis van minimaal 20 personen.

Voorwaarden en extra mogelijkheden:
Minimale deelname aan deze cruise is 20 personen. Maximale deelname: 32 personen.

Vertrekdatum in overleg te bepalen.

De prijs van dit Brunch familieuitje arrangement op de Rijn is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Klets bij met uw kleinkinderen onder het genot van een heerlijke Brunch!

Geniet samen met familie van een heerlijke Brunch. Op ons partyschip de Schenkenschans geniet van gedurende de rondvaart van een heerlijk uitgebreid laat ontbijt. U vaart op de Rijn tussen Spijk en Millingen. Dit uitje is geschikt voor een perfecte familiedag wat voor iedereen naar hun zin is. Van de brunch kunt u op ieder moment genieten. Er wordt gekeken of de gewenste tijd en datum voor u beschikbaar is. 

Partyschip de Schenckenschans

Het partyschip  Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot max. 32 personen. Een verjaardag, jubileum of een familieuitje, het kan allemaal. Het schip beschikt over een verwarmde salon met maximaal 32 zitplaatsen. Buiten op het voor- en achterdek zijn nog eens 15 (niet overdekte) zitplaatsen.

Wat mag u verwachten:

Bij het inschepen vanaf 12:00 uur wordt u hartelijk verwelkomt met een glaasje schippersbitter. Vervolgens varen we af en wordt ons brunchbuffet geopend.

Rond 15:00 meren we weer af. De brunch Cruise duurt 2 uur inclusief vertrek en aankomst te Tolkamer.
De vaarroute is de Rijn: Tolkamer Spijk - Millingen en weer terug naar Tolkamer. U zult vele schepen tegenkomen vanuit Duitsland en weer terug. In overleg zijn andere vertrekplaatsen tegen meerprijs altijd mogelijk!

Op het brunchbuffet vindt u:

 • Assortiment witte en bruine broodjes
 • Croissantjes
 • Krentenbollen
 • Krentenbrood
 • Suikerbrood
 • Kaas, vleeswaren, gerookte zalm
 • Rundvleessalade
 • Scrambled egg met gebakken bacon
 • Zoetwaren, roomboter en becel.
 • Vers fruit salade.
 • Melk, karnemelk, jus d’orange, koffie en thee

Onze partner

Heerlijk varen

Heerlijk een paar uurtjes varen op de rondvaartboot of een prive brunchvaart met familie en vrienden beleven op het water. Met deze 2 partyschepen is het echt genieten op de Rijn!

Sfeervol klein partyschip

Het partyschip Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot max. 32 personen. Een verjaardag, dagje uit met uw club of vriendengroep. Het schip beschikt over een verwarmde salon met maximaal 32 zitplaatsen. Buiten op het voor- en achterdek zijn nog eens 15 (niet overdekte) zitplaatsen.

Varen over de Rijn

Zowel voor grote groepen als ook rondvaarten waar u met 2 personen al op kunt stappen kunt u altijd een keer een mooie vaart beleven op de Rijn.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Tolkamer

Tolkamer is een plaats in Gelderland, gelegen aan de Rijn, nabij de Duitse grens. Het heeft een haven aan de Rijn, en de aanwezigheid van boten en scheepvaart draagt bij aan een maritieme sfeer. Langs de kade en in het centrum van Tolkamer vind je verschillende cafés en restaurants. Het is een leuke plek om te genieten van een drankje of een maaltijd met uitzicht op de rivier. Tolkamer heeft een sluiscomplex, wat een interessante attractie is. De ligging aan de Rijn biedt mogelijkheden voor mooie uitzichten op het water en de omringende natuur.

Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart