High tea cruise Amsterdam
High Tea
salonboot jean schmitz
salonboot kuip

Groepsrondvaart door Amsterdam met High Tea op een Luxe Salonboot

Een high tea vaartocht op een intieme salonboot is de perfecte manier om te genieten van de schoonheid van Amsterdam terwijl u geniet van heerlijke Engelse lekkernijen en luxe hapjes. Deze unieke ervaring biedt u de mogelijkheid om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken en tegelijkertijd te ontspannen met vrienden, familie of collega's.

Deze Groepsrondvaart met High Tea in Amsterdam is inclusief:

 • Vaartocht van 1 uur en 30 min op een Luxe Salonboot 
 • Schipper, gids en bediening
 • Uitgebreide High Tea
 • Diverse koffie/thee soorten

Prijs: € 67,50 p.p. op basis van minimaal 15 personen.
Bij meer/minder personen kunnen we een offerte op maat maken.

De prijs van deze Groepsrondvaart met High Tea in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Groepsrondvaart door Amsterdam

Een high tea vaartocht op een intieme salonboot is de perfecte manier om te genieten van de schoonheid van Amsterdam terwijl u geniet van heerlijke Engelse lekkernijen en luxe hapjes. Deze unieke ervaring biedt u de mogelijkheid om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken en tegelijkertijd te ontspannen met vrienden, familie of collega's.

Heerlijke High Tea

De Engelse lekkernijen die tijdens de high tea vaartocht worden geserveerd, zijn van de hoogste kwaliteit en worden bereid met de beste ingrediënten:

 • Devonshire scone met clotted cream & jam 
 • Mini red velvet taartje van Holtkamp 
 • Mini lemon meringue taartje van Holtkamp 
 • Mini chocolade taartje van Holtkamp 
 • Bonbon
 • Macaron 
 • Holtkamp Eberhardje 
 • Vers fruit spiesje
 • Mini sandwich gerookte zalm & roomkaas
 • Bruschetta mozzarella, tomaat & basilicum
 • Mini wrap met kipfilet
 • Bruschetta truffel – eiersalade met asperge
 • Koffie/Espresso
 • Diverse thee soorten

Rondvaart met een Luxe Salonboot

De rondvaart duurt 1 uur en 30 minuten en biedt u de gelegenheid om te genieten van de prachtige omgeving terwijl u zich tegoed doet aan heerlijke hapjes en drankjes. U zult zeker onder de indruk zijn van de prachtige architectuur van de gebouwen langs de grachten en de historische bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft.

Tijdens de tocht zal de schipper/gids u vertellen over de geschiedenis van Amsterdam en de bezienswaardigheden langs de route. U krijgt een privétafel aan het raam, zodat u niets hoeft te missen van het prachtige uitzicht terwijl u van uw hapjes geniet.

U vaart met de onderstaande Luxe Salonboot:
Jean Schmitz: Salonboot Jean Schmitz is een klassieke salonboot voor een luxe cruise op de Amsterdamse grachten geschikt tot 30 personen.

Onze partner

Varen in Amsterdam

Wilt u een boot huren in Amsterdam voor een rondvaart, zakelijk diner, bedrijfsuitje, borrelcruise, bruiloft of familiefeestje? Een vaartocht langs de Amsterdamse grachten, de nieuwe architectuur of over de Amstel naar Ouderkerk? Wij verhuren de mooiste klassieke salonboten met schipper in Amsterdam en omgeving aan particulieren en bedrijven voor een stijlvolle en betaalbare prive vaartocht. 

Ook varen we rondom Amsterdam

Ook in de regio rondom Amsterdam verzorgen wij graag uw prive rondvaart. U kunt dan denken aan een tocht naar het Muiderslot, een bezoek aan Pampus, rondvaart naar Haarlem en omgeving of een geheel verzorgde dag over de Vecht. Ook de Zaanse Schans of het kerkje in Schellingwoude als trouwlocatie zijn prima per boot bereikbaar.

Dineren aan boord

Een salonboot huren in Amsterdam voor uw eigen gezelschap en dineren aan boord, dat kan allemaal. Culinair genieten op onze luxe schepen met een uniek uitzicht op Amsterdam. Wij bieden diverse diners; van een stijlvol diner met linnen gedekte tafels tot een informeel buffet of een smaakvolle barbecue.

Onze cateraars selecteren wij op het gebruik van pure ingredienten, respect voor de seizoenen en authentieke catering. 

Onze salonboten

Varen in Amsterdam kan met de salonboot Elisabeth, salonboot Jean Schmitz of salonboot Monne de Miranda. Stuk voor stuk unieke salonboten. 

Salonboot Elisabeth is een zeer elegante verschijning op de grachten van Amsterdam geschikt voor 2 tot 12 personen.
Jean Schmitz is een klassieke salonboot voor een luxe cruise op de Amsterdamse grachten geschikt voor 5 tot 30 personen.
Monne de Miranda is een indrukwekkende verschijning op de Amsterdamse grachten geschikt voor 10 tot 50 personen.

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, is een stad die wereldwijd bekend staat om zijn unieke charme en diversiteit. De schilderachtige grachten en prachtige historische architectuur geven Amsterdam een uniek karakter. De grachtengordel staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Amsterdam is een cultureel centrum met tal van musea, theaters en muziekpodia. Er is een bruisend nachtleven met talloze bars, clubs en lounges. Ondanks zijn stedelijke karakter heeft Amsterdam veel groene ruimtes en parken. De stad staat bekend als een van de meest fietsvriendelijke steden ter wereld.

Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart