Natuur 's avonds
Natuur
Rondvaart
Biesbosch
Natuur

Privevaart door de Biesbosch - Genieten met uw eigen gezelschap van een Rondvaart

Genieten van de prachtige natuur en van een goede verzorging aan boord. Ook staat er een bezoek aan het Biesboschmuseum gepland, waar u op een ontspannen manier alles komt te weten over de Biesbosch en zijn bewoners. Organiseer een privevaart met uw eigen groep.

Bij deze Prive rondvaart door de Biesbosch is inbegrepen:

  • Programma van 11:00 uur tot 18:30 uur
  • Koffie met warm appelgebak
  • Uitgeserveerde lunch 
  • Entree Biesbosch museum
  • Matrozenbuffet

Prijs: € 80,00 p.p.
Alleen te boeken vanaf minimaal 25 personen.

De prijs van deze privé rondvaart door de Biesbosch is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Privevaart met uw eigen gezelschap

Genieten van de prachtige natuur en van een goede verzorging aan boord. Ook staat er een bezoek aan het Biesboschmuseum gepland, waar u op een ontspannen manier alles komt te weten over de Biesbosch en zijn bewoners. Organiseer een privevaart met uw eigen groep.

De Rederij

Varen is voor ons een passie. Varend ziet de wereld er mooier uit... Vaar met ons mee!

Ons schip ligt in Sleeuwijk tegenover Gorinchem, Maar we hebben ook een opstapplaats bij de Biesbosch en in het centrum van Dordrecht, daar vandaan kunt u met ons meevaren. 

Duurzaamheid

Wij zijn serieus bezig met duurzaamheid, zorg voor milieu en natuur in hun omgeving. Dit uit zich bij ons in bewust omgaan met afval en zo veel mogelijk leveren van fair trade- en biologische catering.

Onze boot....

Onze boot is een comfortabele boot met een mooi en warm interieur. Dit is natuurlijk goed voor de kwetsbare natuur waarvan wij nog lang willen genieten. Het schip is speciaal gebouwd voor de Biesbosch maar kan in de wijde omtrek varen.

Beneden is er een sfeervolle salon met 50 zitplaatsen. In de bovensalon ook nog eens 50 zitplaatsen waarvan een mooie rondzit. Er is een (overdekt) dek waar u heerlijk buiten kunt zitten, hier zijn nog 50 zitplaatsen.

Met een brede loopplank, speciale lift en een aangepast toilet is onze boot volledig toegankelijk voor rolstoelen.

De Biesbosch

De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Hier valt van alles te beleven. Varen langs wilgenvloedbossen, kanoën door kronkelende kreekjes, wandelen over ruige paadjes en fietsen langs open weides vol watervogels. Speur het water af naar bevers. Geniet van de bijzondere planten en bloemen. Spot vogels met een verrekijker. Luister naar het kabbelen van het water. Ervaar hoe geen dag in de Biesbosch hetzelfde is, want de natuur is altijd in beweging. Dat moet u beleven. Gaat u mee?

Wij denken graag mee over de vele mogelijkheden

Om uw rondvaart compleet te maken, is het mogelijk om de vaart uit te breiden met bijvoorbeeld koffie met gebak, high teah, BBQ, live cooking of een uitgebreid buffet. Ook behoren een lunch of een brunch tot de mogelijkheden. 

Wilt u iets speciaals tijdens de rondvaart? Kies voor bijvoorbeeld een lezing aan boord door een boswater die uitleg geeft over de vogels en de Biesbosch of stop onderweg voor bijvoorbeeld een kanotocht, stads- of natuurwandeling met een gids of bezoek de molens in Kinderdijk.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag naar de mogelijkheden!

Carola Barth
8
01 april 2023
Leuke en gezellige vaartocht. Catering is prima met erg vriendelijke bediening. Jammer dat er niet over smallere wateren door de Biesbosch kan worden gevaren. De boot is daar waarschijnlijk te groot voor. Het hele gezelschap van 75 personen heeft enorm genoten.

Onze partner

Heerlijk varen en genieten

U wilt zorgeloos varen, mooie vaarroutes, gastvrijheid, lekker eten, een betaalbaar vaararrangement? Dan hebben we een aantal mooie programma suggesties om ideeen op te doen. Het op maat maken van een programma is uiteraard ook mogelijk. 

Een prachtige ervaring op het water

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. We maken graag samen met u een programma wat aansluit op uw wensen.

Culinair genieten aan boord

Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet. Er zijn vele mogelijkheden en we maken graag een voorstel passend bij uw budget

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Aan boord van onze partyboot Princehof kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht door middel van 2 liften zodat iedereen overal aan boord kan genieten. Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord.

Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.

De thuishaven is Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Omgeving

Noord-Brabant

Weekendje weg en Proef de Brabantse gezelligheid met ons uitgebreide aanbod.

Sleeuwijk

Sleeuwijk is een dorp in de provincie Noord-Brabant. Het ligt aan de zuidelijke oever van de rivier de Merwede, in de buurt van de stad Gorinchem. Sleeuwijk bevindt zich in een landelijke omgeving, omgeven door groene weilanden. Gelegen nabij de rivier de Merwede, biedt Sleeuwijk mogelijkheden voor prachtige uitzichten op het water en activiteiten langs de rivieroever. Vanuit Sleewijk kunnen heerlijke uitstapjes gemaakt worden naar het nabijgelegen natuurgebied de Biesbosch of slot Loevenstein.

Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart