Sloepvaren
Sloepvaren Friesland
Friesland Zeilen
Sloepvaren Friesland
Sloepvaren Friesland

Sloepvaren met Klassieke Reddingssloep in Friesland - Varen met Schipper

Varen met een Klassieke reddingssloep in Friesland. Onder begeleiding van een schipper gaat u met deze authentiek geklonken reddingssloep uit de 1910 op pad.

Bij dit Sloepvaren arrangement is inbegrepen:

Dagdeel

  • Huur sloep vanuit Sneek van 13:00 tot 17:00 uur
  • Schipper
  • Picknick lunch

Prijs: vanaf € 33.65  p.p. op basis van 8 tot 12 personen
Niet geldig op zaterdag en zondag


Hele dag

  • Huur sloep vanuit Sneek van 10:00 tot 17:00 uur
  • Schipper 
  • Picknick lunch

Prijs vanaf € 40.75 p.p. op basis van 8 tot 12 personen

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Varen met een sloep en schipper in Friesland

Kom varen met onze authentiek geklonken reddingssloep uit de 1910. Ruime goed varende sloep met een sfeervolle kuip en ruim zonnedek voor 12 personen. Een vaarbewijs is niet nodig.

Sloep varen in Friesland

Dagdeel of dag arrangement

13:00 uur Ontvangst in Sneek met Picknicklunch aan boord
16:30 uur Terugvaren en onderweg nog een afsluitende borrel
17:00 uur Aankomst in de haven
17:30 uur (Optioneel) een picknick BBQ 

Bij de Picknicklunch zit inbegrepen:
- Belegde broodjes met ham en kaas
- Fries suikerbrood met roomboter
- Vers handfruit
- Vruchtensap 

Optioneel erbij te reserveren:

Ontvangst met koffie/thee en Friese oranjekoek € 5,50 p.p.
Picknick BBQ met vlees van de ambachtelijke Friese slager € 21,50 p.p. (vegetarisch pakket mogelijk)
Knapperige nootjes, kaasstengels, kaas, droge worst en mosterd € 5,00 p.p. (minimaal 8 personen)
Drankenpakket dagdeel (bier, fris) - €5,00 pp
Drankenpakket dag - € 9,90 pp
Drankenpakket luxe dag (bier, fris, wijn, nootjes) - € 15,00 pp
Drankjes op basis van nacalculatie € 2,20 per drankje bier/fris € 14,50 per fles wijn 

De prijs van dit Dagje zeilen in Friesland is geldig tot 31 december 2024.

Onze partner

Algemeen

Bij dit zeilbureau kunt u skûtsjes, kajuitzeilboten en sloepen huren. Wij verzorgen groepsuitjes en arrangementen op skutsjes, met of zonder schipper. Met onze kajuitzeilboten en sloepen kunt u zelf het water op voor een mooie zeilvakantie. Daarnaast verhuren wij een doe/het/zelf loods van 15x8 meter voor mensen met een eigen boot.

Faciliteiten

Wij verhuren skûtsjes voor een dag(deel) of meerdaagse vakantie. Op deze traditionele Friese binnenvaartschepen kunt u met familie, vrienden of collega’s genieten van een heerlijk uitje op het water. De toerskutsjes bieden de mogelijkheid voor groepstochten met overnachting, inclusief toilet. Onze kajuitzeilboten zijn zeer geschikt voor de Friese wateren, hebben uitstekende zeileigenschappen en zijn compleet uitgerust met slaapplekken, kookgelegenheid en inventaris. Een aantal schepen is ook uitgerust met een toilet. Liever niet zeilen? Dan kunt u het water op met een sloep waarmee u overal kunt komen voor schitterende tochten rondom Sneek. Onze haven is prima geschikt om een nacht door te brengen als u bij ons een boot heeft gehuurd. U kunt gebruik maken van de toiletten, douche, kantine en gratis parkeergelegenheid. Zo kunt u op verschillende manieren genieten van de vrijheid op het water en de mooie Friese natuur.

Ligging

Ons bedrijf is gevestigd op watersport bedrijventerrein ’t Ges in Sneek, gelegen nabij de A7 en vanaf het water vaart u binnen 15 minuten naar het Sneekermeer of het gezellige centrum van Sneek. Om het de watersporter gemakkelijker te maken, is langs de Houkesloot in Sneek een bedrijvenpark aangelegd, waar alle mogelijke watersportbedrijven broederlijk bijeen gebracht zijn. De watersportliefhebber vindt hier overzichtelijk en dicht bij elkaar werkelijk alles wat hij zoekt op watersportgebied.

Omgeving

Sneek is het watersportcentrum van Friesland. Dit historische stadje is één van de Friese Elfsteden en geniet landelijke bekendheid vanwege de jaarlijkse Sneekweek. Door de centrale ligging in het Friese merengebied is de plaats populair bij vele watersporters. Vanaf hier kunt u prachtige zeiltochten maken en heeft u een open verbinding naar de Friese meren, het IJsselmeer of de Waddenzee. Sneek kent daarnaast een gezellig uitgaanscentrum en het is er in de zomer dan ook goed vertoeven op de vele terrassen die het centrum rijk is.

Omgeving

Friesland

Friesland kent vele gezichten, dus Friesland verrast u steeds weer. De schitterende meren, dorpjes en kanalen laten dat unieke stukje Nederland zien. Ontdek Friesland met een weekendje weg, een sportieve dag zeilen of heerlijk ontspannen met een sloepje varen. Waterliefhebbers moeten zeker Friesland ontdekken.

Sneek

Sneek ligt in Friesland. Het heeft een historisch centrum met mooie grachten, bruggen en historische gebouwen. Langs de grachten vind je gezellige terrassen, winkels en restaurants. Sneek ligt in een regio met veel meren, kanalen en waterwegen. Dit biedt mogelijkheden voor watersporten zoals zeilen, varen en kanoën. Het Sneekermeer is een van de bekendste meren in Friesland en trekt veel watersportliefhebbers aan. Het is een populaire bestemming voor zeilers en jachtliefhebbers. De Waterpoort van Sneek, een historische stadspoort, is een iconisch symbool van de stad.

Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart