Rederij Peters Ommen
Rondvaart Vecht
Bamboe Challenge
BBQ Tipitent
Kota

Vriendenuitje in Overijssel - BBQ kota met rondvaart, kanovaren of funbike tour

Kies 1 van de activiteiten en ontdek het Vechtdal per water of fiets. Geniet van een heerlijke BBQ in een Finse kota of Tipitent. Gril zelf jouw stukje vlees. Bij mooi weer eten jullie gezellig aan de picknicktafels in het zonnetje. Maar is het minder mooi weer? Geen paniek. In de knusse Finse kota of Tipitent is genoeg plek om gezellig samen te eten.

Bij dit Vriendenuitje in Overijssel is inbegrepen:

 • Keuze activiteit van 1 uur: uit reguliere rondvaart Ommen-Vilsteren, Funbike Tour of kanovaren
 • Luxe BBQ Buffet in één van onze mooie BBQ locaties inclusief vrij drinken (fris/bier/wijn)

Prijs: vanaf € 53,95 p.p. (incl. BTW)

Arrangementen zijn alleen geldig vanaf 12 personen (voor de rondvaart vanaf 20 personen).
Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen uit meerdere activiteiten.

De prijs van dit Vriendenuitje in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren
Fietsverhuur

Kies een leuke activiteit en geniet samen van een heerlijke BBQ

Kies 1 van de activiteiten en ontdek het Vechtdal per water of fiets.

Jullie gaan genieten van een heerlijke BBQ in een Finse kota of Tipitent. Je grilt zelf jouw stukje vlees. Bij mooi weer eten jullie gezellig aan de picknicktafels in het zonnetje. Maar is het minder mooi weer? Geen paniek. In de knusse Finse kota of Tipitent is genoeg plek om gezellig samen te eten. Natuurlijk mag een knisperend kampvuurtje bij zonsondergang niet ontbreken.

Keuze activiteit in combinatie met de BBQ

Rondvaart:
Tijdens de rondvaart genieten jullie van de mooie omgeving. Heerlijk genieten en uitwaaien in het zonnetje op het bovendek met een gekoeld drankje. Maar is het minder mooi weer? Wees gerust. Binnen is er genoeg plek om vanuit daar de mooie omgeving te bewonderen. Uiteraard mag een lekker, warm drankje hierbij niet ontbreken. Onderweg wordt er verteld over het heden en verleden van de omgeving. Ook laten veel verschillende weide en watervogels zich graag zien.

Funbike Tour:
Fietsen met hele veel fun! Dat is de Funbike Tour! Ontdek de mooiste plekjes van het Vechtdal tijdens deze hilarische tocht. Jullie hoeven niet te stuntelen met een fietsroute op papier. Een aantal van jullie krijgen een GPS mee die jullie naar de mooiste plekjes van het Vechtdal leidt. Dus de beste navigators mogen voorop!

Kano varen:
Met z’n allen in hetzelfde schuitje: kanoën in het groot! Samenwerken is hierbij belangrijk, dus de reuzenkanotocht is super leuk voor een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenuitje.

Het luxe BBQ*** buffet bestaat uit

 • Stokbrood met sausjes
 • Garnalenspies
 • Kogelbiefstuk
 • Filet du chef
 • Varkenshaas
 • Gemarineerde kipfilet
 • Aardappel-, zalm-, huzaren- en pastasalade
 • Dessert van vers fruit en slagroom
 • Vrij drinken (fris, bier en wijn). De bar sluit 20 minuten vóór het einde van het programma.

Onze partner

Voor een dagje uit in en rondom Ommen

Voor een leuk dagje uit in en rondom Ommen moet u zeker een keer op ons geweest zijn! Onze uitjes zult u niet gauw vergeten! We beschikken over ruime ervaring in het organiseren van totale events voor kleine en grote groepen (tot 250 personen).

Faciliteiten

Buiten de vanzelfsprekende faciliteiten beschikken we over de volgende extra's:

• We beschikken over ruime eigen parkeervoorziening.
• We werken uitsluiten met ervaren instructeurs.
• We bieden altijd een kosteloos 'slecht weer programma' aan.
• Ons partyschip is rolstoeltoegankelijk (invalidentoilet aanwezig).
• Op ons recreatieterrein Anna's Hoeve beschikken ook over douche-faciliteiten

Ligging

Wij heten u van harte welkom op één van onze 2 vestigingen in Ommen. We beschikken over een groot recreatieterrein net buiten Ommen dat prachtig gelegen is in het bos aan de oevers van de Vecht. Daarnaast bevinden onze watersportactiviteiten zich in het hartje van het gezellige stadje Ommen. Beide locaties liggen op loopafstand (8 minuten) van het station.

Omgeving

De rederij ligt midden in het mooie natuurrijk gebied van het Vechtdal. Rivieren, bossen, heide en historische steden en dorpen wisselen elkaar af. Een perfect gebied om hier uw familiefeestje, vriendenuitje of vrijgezellenfeestje te organiseren.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Ommen

Ommen is een plaats in Overijssel. Het centrum van Ommen heeft gezellige winkelstraten, restaurants en cafés. Ommen ligt in het prachtige Vechtdal, een regio met een afwisselend landschap van bossen, heidevelden, rivieren en landgoederen. De regio biedt schilderachtige landschappen langs de rivier de Vecht en de Lemelerberg. De Vecht is niet alleen mooi om langs te wandelen en fietsen, maar biedt ook mogelijkheden voor activiteiten zoals kanoën en vissen. In de omgeving van Ommen zijn verschillende landgoederen en kastelen te vinden, zoals Landgoed Vilsteren en Kasteel Eerde.

Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart