Varen door Den Haag en Scheveningen
Varen door den haag
sloep varen
Bierproeverij
Met uw groepje varen

Onze partner

Dit rondvaartbedrijf is een kleine, gezellige rederij die sinds 2009 vanuit Den Haag naar Scheveningen vaart. Ook in Den Haag zijn boottochten mogelijk. Vanzelfsprekend spelen kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze gasten een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van vaartochten in Den Haag/Scheveningen. Met circa 35 aanlegplaatsen is er altijd wel een locatie om te starten/eindigen die u goed uitkomt.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Faciliteiten

Er zijn diverse sloepen voor elk gezelschap van een 12-persoonssloep tot een sloep voor 46 personen. Als u met meer personen bent kunnen er ook meerdere sloepen ingezet worden. Aan boord kunt u ook culinair genieten, hiervoor kunt u mee gaan met de Borrelboot of de Pannenkoekenboot. Wilt u met zijn tweeën een rondvaart maken? Dan kunt u ook mee met de reguliere vaart die van Den Haag naar Scheveningen vaart.

Handige weetjes

  • Niet toegankelijk met rolstoel of rolator
  • Parkeren kan bij parkeergarages in de omgeving
  • Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen
  • U vaart in een openboot
  • Bij regen is het in overleg mogelijk om de datum te verplaatsen
  • Opstap plaatsen: Centraal Station, Malieveld, Toussaintkade, andere opstap plaaten op aanvraag

Horeca

Aanboord zijn er diverse mogelijkheden voor hapjes en drankjes. Dit kan uiteraard tijdens de borrelboot of pannenkoekenboot, mocht u liever iets anders wensen is dit vaak ook mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een broodjes lunch aanboord of geniet van een high tea met vriendinnen.

S. Amine
9
01 juli 2024
Heerlijke vaart over de Vliet met een gezellige schipper, top service!
ron verswijveren krijbolder
9
08 juli 2022
een eventueel in stap vor mensen ter slecht te been is wenselijk denk aan een zwembad in stap de kaptein een fijne en geweldige verteller met een voole stem ( karakter )
Anoniem
9
21 juni 2020
Alles prima geregeld , de gids vertelde veel in de boot over den Haag.
Cora
10
05 augustus 2019
Erg gezellig leuke schipper en absoluut voor herhaling vatbaar.
Valerie van Camp
10
07 mei 2019
Heel leuk! Een aangename (en geduldige) vaarder :-). Wij waren met 20 dames voor een vrijgezellenfeest en helaas ook wat te laat maar daar werd niet moeilijk over gedaan, echt fijn! Zou het zo opnieuw doen :-).
Anoniem
8
16 mei 2018
was super leuk, er werd zo nu en dan iets over de omgeving verteld. gezelschap heeft erg genoten.
Corrie Derks
8
14 mei 2018
Mooie vaart en goed verteld
Tonny Van Acht
8
24 april 2018
Heel het gezelschap was enthousiast over de boottocht, de schippers waren heel plezierig en konden goed vertellen
Anoniem
9
18 september 2017
Wij met z'n tienen erg genoten van de tocht, niet in de laatste plaats door het amusante commentaar (met ironische ondertoon) door schipper Chris Schram
Joep van Alphen
9
28 augustus 2017
een leerzame toer met een enthousiaste verteller Chris Schram
Frank Monchen
9
19 augustus 2017
Heel interessant, vooral met die goede uitleg en informatie. Mijn Haagse hart is weer na zoveel jaren een beetje gaan openstaan voor de Residentie. Merci en wij vertellen het door.
Petra Hersbach
7
30 juli 2017
Heerlijk gevaren! Aardige mensen
Jan Rotteveel
9
22 juli 2017
Een zeer informatieve boottocht; de kapitein wist heel veel te verteĺlen op een leuke manier.
Anoniem
7
10 juli 2017
Wij hebben een prima rondvaart gehad. Leuke uitleg en goed weer. Kortom een leuk begin van ons personeelsuitje.
Els Linde
8
10 juli 2017
We hebben als groep zeer genoten van ons boottripje van CS Den Haag naar Scheveningen. Erg leuk dat de schipper Chris mooie verhalen en anekdotes vertelt tijdens de vaart.
Nicolle Drost
9
07 juli 2017
We zijn met het personeel van MBO Westland, heerlijk gaan varen door Den Haag. Mooie verhalen gehoord over koning Willem 1 en de gruwelijke moord op blonde Dolly. Ontspannen bukken voor lage bruggetjes, zingen onder de lange brug, wat is de stad prachtig vanaf het water!!!
Barbara Schouten
9
26 juni 2017
We hebben gevaren o.l.v. Ruud. Hij wist heel veel te vertellen en we hebben hele leuke tijd gehad aan boord. We hadden een arrangement van twee uur. Het was jammer dat we te weinig tijd hadden om naar de haven/Scheveningen te varen. Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Barbara Schouten
Mark Langeveld
10
23 juni 2017
De boottocht in de Haagse grachten is zeer verrassend. alhoewel we zelf uit Den Haag komen lijkt het vanuit de grachten alsof je er niet eerder bent geweest. Het is erg leuk en zeker aan te raden om een boottocht te doen. Ook zou ik het Haagse bestuur willen zeggen dat het belangrijk is om de grachten, daar waar ze gedempt zijn, weer in eren te herstellen, zodat de rondvaart in de Haagse gracht nog meer allure krijgt.
jaap meijer
9
19 juni 2017
buitengewoon goede info van de schipper. top !
Bart Panis
8
17 juni 2017
Chris, de schipper, zorgde met zijn deskundge uitleg en spitsvondige woordspelingen voor een geantimeerde trip van Den Haag tot Scheveningen, echt de moeite waard.
Norma Wijnen
9
28 mei 2017
We hebben genoten van de rondvaart met een geweldige uitleg! Er was niks op aan te merken het was top! Zeker een aanrader.
Anoniem
10
09 mei 2017
Onwijs leuke rondvaart gehad met de Willemsvaart! Onwijs aardige schippers en een mooie route! Zal het zo weer doen!
Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart