GC Rutgers volleybal
GC Rutgers volleybal en scooter
GC Rutgers volleybal 2
GC Rutgers aan het water
GC Rutgers 1

Onze partner

Bij ons restaurant kunt u heerlijk lunchen en dineren en heeft u een uitgebreide keuze. Kies voor onbeperkt spare-ribs, gamba's of biefstuk eten. Op de drankenkaart ziet u een uitgebreide keuze aan heerlijke dranken en speciaalbier.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Feesten

Ons restaurant biedt meer dan alleen het restaurant. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere bruiloften. Ons restaurant heeft een prachtige trouwlocatie aan het water en beschikt over een partyboot. Een waanzinnig idee om de daggasten een rondvaart over het Rhederlaag aan te bieden. Naast bruiloften worden er ook regelmatig feesten gegeven op onze locatie, die wij zelf verzorgen. Wij bieden ook barbecues en buffetten aan voor groepen. Uw wensen zijn altijd bespreekbaar. Het restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid direct voor de deur voor al uw gasten.

Activiteiten

Ons restaurant verzorgt meerdere activiteiten en arrangementen en zorgen ervoor dat de gasten een geweldige dag hebben beleefd. Hierbij kunt u denken aan ons scooterverhuur, de limoservice, waterballen of bumperballen, onze indooractiviteiten, suppen en zelfs flyboarden.

Arrangementen

Bij de activiteiten die wij aanbieden hebben wij ook verschillende arrangementen waarbij u tussen de activiteiten door of na afloop kunt genieten van een heerlijk diner.

Anoniem
8
03 september 2022
Prima, mooie tocht. Iets minder commentaar op collega horeca zou de schipper sieren
Anoniem
9
29 juni 2022
Perfect geregeld, goede communicatie, snelle reacties op vragen. Meedenkend over mogelijkheden. Een leuk, gemoedelijk en lekker uitje!
Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart