Het schip
Kerst dinnershow
Swingende dames
kaapse meisjes
cruise

Onze partner

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Suzana Holanda
10
21 februari 2018
Love boot met zanger is echt een aanraden, ik heb een geweldig avond gehad , kom niets te kort, alles was eer. Super vriendelijk personeel , en luxo op Water 👏🎉. Bedankt Stevan en team Love boot theater 💋
Anoniem
8
10 oktober 2016
Een heel gezellig feestje en lekker eten. Alleen de koffie bij aanvang (om 20 uur) mag door ons vervangen worden door soep of stokbrood, omdat we al best honger hadden. Niet logisch dat je dan met koffie begint, voordat je nog moet eten. Verder een aanrader.
sjors van dongen
9
22 juni 2015
Het was een geweldig leuk uitje ! wat een leuke stad ook rotterdam
Corrie Visch
8
16 december 2014
Het was heel gezellig.
Nel Sorensen
9
15 december 2014
Leuke avond gehad.
Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart