Bedrijfs rondvaart

Gezellig een rondvaartje boeken met uw bedrijf? Bedrijfs rondvaart .nl

skihut op de maas

Super groepsuitje Skihut op de Maas - Themafeest met Rondvaart vanuit Heusden

Heusden

Trek je tiroler outfit maar uit de kast want we toveren onze boot om tot echte skihut! Geen skihut op de berg, maar een skihut op de boot. Je wordt ontvangen op de steiger bij een mooi open vuur, onder het genot van een goed glas glühwein. Binnen staat er een uitgebreid buffet voor je klaar! Beleef tijdens deze 4 uur durende vaart op top tijd met jouw vrienden en/of familie.

discoparty

Op en top genieten met de 70's Discoparty rondvaart op de Maas - Groepsuitje op het water

Heusden

Ga een avondje terug in de tijd met onze 70's Disco Party! Wie wilt dat nu niet? Met je vrienden, familie of collega’s genieten van de beste hits uit de jaren 70. Na deze avond heb jij gegarandeerd de Disco Fever weer helemaal te pakken. De boot wordt omgetoverd tot een ware discotheek inclusief lichteffecten en spiegelbollen! En er staat een heerlijk buffet op het menu.

Sloepvaren

Sloepvaren met Klassieke Reddingssloep in Friesland - Varen met Schipper

Sneek

Varen met een Klassieke reddingssloep in Friesland. Onder begeleiding van een schipper gaat u met deze authentiek geklonken reddingssloep uit de 1910 op pad.

High tea cruise Amsterdam

Groepsrondvaart door Amsterdam met High Tea op een Luxe Salonboot

Amsterdam

Een high tea vaartocht op een intieme salonboot is de perfecte manier om te genieten van de schoonheid van Amsterdam terwijl u geniet van heerlijke Engelse lekkernijen en luxe hapjes. Deze unieke ervaring biedt u de mogelijkheid om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken en tegelijkertijd te ontspannen met vrienden, familie of collega's.

Natuur 's avonds

Privevaart door de Biesbosch - Genieten met uw eigen gezelschap van een Rondvaart

Sleeuwijk 269 verkocht

Genieten van de prachtige natuur en van een goede verzorging aan boord. Ook staat er een bezoek aan het Biesboschmuseum gepland, waar u op een ontspannen manier alles komt te weten over de Biesbosch en zijn bewoners. Organiseer een privevaart met uw eigen groep.

Heerlijke high tea in Giethoorn

Giethoorn - Het Giethoorn High Beer arrangement HT01

Giethoorn

Een gezellige dag in Giethoorn beleven met een mooie rondvaart door het prachtige dorp van 1 uur en u kunt genieten van een heerlijke uitgebreide High Beer in een gezellig restaurant aan het water! Ontdek Giethoorn en voor of na uw programma heeft u uiteraard alle tijd om Giethoorn te voet nog verder te verkennen.

Handelshaven in Den Bosch

Vriendinnenuitje - Shoppen met rondvaart en High Tea in Den Bosch

Engelen 70 verkocht

Gezellig eerst even shoppen met vriendinnen om daarna een mooie rondvaart te maken inclusief een High Tea! De tocht duurt ongeveer 1 uur en vertrekt elke zaterdag om 13:30 uur in de maanden mei t/m oktober. Daarna kunt u uiteraard de stad in om verder te shoppen!

Salonboot Koosje

Lekker borrelen op de Borrelboot in Heusden - 2 uur durende rondvaart

Heusden

Tijdens een 2 uur durende vaart vanuit Heusden geniet u van de heerlijkste borrelhapjes. Op deze sfeervolle salonboot, antiek en met zorg onderhouden, waant u zich terug in de tijd. Maar wel met alle luxe die u nu gewend bent. Al te boeken vanaf 6 personen.

High Tea

High Wine of High Beer in Heusden - varen op een Salonboot

Drunen 5 verkocht

Een heerlijke High Wine of High Beer krijgt u geserveerd aan boord tijdens een boottocht van 2 uur. Genieten op het water en ook van heerlijke gerechten.

Brunch

Rondvaart met uitgebreide Brunch over de Maas vanuit Heusden

Heusden

Ontspannen genieten op de golven van de Maas van een uitgebreide brunch terwijl het landschap aan u voorbij trekt wat wilt u nog meer? Reserveren is noodzakelijk en kan zowel individueel als met een groep.

Populair
Rondvaart in Giethoorn

Rondvaart van 2 uur door Giethoorn

Giethoorn 2739 verkocht

Beleef Giethoorn en maak een rondvaart van 2 uur. U vaart onder begeleiding van een deskundige schipper/gids en maakt kennis met het sfeervolle dorp vanaf het water. Tijdens de rondvaart vaart u ook door het natuurgebied de Wieden waar u deskundige uitleg krijgt over de flora en fauna.

Fluisterboot in Giethoorn

Fluisterbootje - Varen door Giethoorn

Giethoorn 589 verkocht

Giethoorn - waterdorp. Beleef dit mooie dorp vanaf het water met een fluisterbootje. Heerlijk genieten op de mooie wateren, het meer, het dorp zelf. Maak er een gezellig dagje uit van.

62 Uitstapjes

Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart