Rondvaart
Rondvaren door Den Haag en Scheveningen
Met uw groepje varen
Rondvaart Den Haag en Scheveningen
Met uw groepje varen

Rondvaart door de kanalen van Den Haag en Scheveningen

Kies een route en ervaar Den Haag en Scheveningen vanaf het water met deze prachtige boottocht door de kanalen en de grachten. Combineer stad en strand tijdens deze unieke vaart!

Dit arrangement is inclusief:

 • Boottocht van 1 uur
 • Dagelijkse afvaarttijden: 11.00 uur
 • Vaart en begeleiding door een ervaren schipper

Prijs: vanaf € 12,50 p.p. 
Kinderen van 3 t/m 11 € 5,00 p.p.

Gedurende de zomerperiode (juli en augustus) worden er in de ochtend kortere boottochten gevaren van een half uur.
De prijs per persoon is € 4,50.

De tochten gaan dagelijks van april t/m oktober (andere maanden op aanvraag en bij mooi weer).

De prijzen van de arrangementen zijn geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Rondvaart door de Haagsche grachten en kanalen

Ervaar Scheveningen en Den Haag vanaf het water! De schipper neemt u mee door de mooiste plekken van deze plaatsen en u zult de heerlijke combinatie proeven van relaxen op het strand en op het water. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden beschreven. De tochten gaan dagelijks van april t/m oktober (andere maanden op aanvraag en bij mooi weer).

Rondvaart van Den Haag naar Scheveningen:

Toeristische vaarten naar het strand starten op dinsdag t/m vrijdag om 11.00 uur bij aanlegplaats Centraal Station. Deze duren anderhalf uur en eindigen bij de Haringkade/Vijzelstraat. Circa 500 meter van het Seinpostduin/de kust. Bij het Seinpostduin vindt u in voorjaar, zomer en herfst gezellige strandpaviljoens. Haven en Pier zijn ook dichtbij.

De stad Scheveningen:

In het centrum van Scheveningen liggen winkelstraten als Badhuisstraat en Keizerstraat. U vindt daar ook leuke restaurants. Tip : “Lente, Thee en Chocola” en gezellige winkel tussen aanlegplaats en kust (Marcellisstraat) Musea als Beelden aan Zee, MuZee en het Circustheater liggen eveneens op loopafstand van de aanlegplaats. Tram 1 en tram 11 brengen u terug naar de stad.

Handige weetjes:

 • Niet toegankelijk met rolstoel of rolator
 • Parkeren kan bij parkeergarages in de omgeving
 • Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen
 • U vaart in een openboot
 • Bij regen is het in overleg mogelijk om de datum te verplaatsen

Corrie Derks
8
14 mei 2018
Mooie vaart en goed verteld
Tonny Van Acht
8
24 april 2018
Heel het gezelschap was enthousiast over de boottocht, de schippers waren heel plezierig en konden goed vertellen
Frank Monchen
9
19 augustus 2017
Heel interessant, vooral met die goede uitleg en informatie. Mijn Haagse hart is weer na zoveel jaren een beetje gaan openstaan voor de Residentie. Merci en wij vertellen het door.
Petra Hersbach
7
30 juli 2017
Heerlijk gevaren! Aardige mensen
Jan Rotteveel
9
22 juli 2017
Een zeer informatieve boottocht; de kapitein wist heel veel te verteĺlen op een leuke manier.
Barbara Schouten
9
26 juni 2017
We hebben gevaren o.l.v. Ruud. Hij wist heel veel te vertellen en we hebben hele leuke tijd gehad aan boord. We hadden een arrangement van twee uur. Het was jammer dat we te weinig tijd hadden om naar de haven/Scheveningen te varen. Zeker voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Barbara Schouten
Mark Langeveld
10
23 juni 2017
De boottocht in de Haagse grachten is zeer verrassend. alhoewel we zelf uit Den Haag komen lijkt het vanuit de grachten alsof je er niet eerder bent geweest. Het is erg leuk en zeker aan te raden om een boottocht te doen. Ook zou ik het Haagse bestuur willen zeggen dat het belangrijk is om de grachten, daar waar ze gedempt zijn, weer in eren te herstellen, zodat de rondvaart in de Haagse gracht nog meer allure krijgt.
Bart Panis
8
17 juni 2017
Chris, de schipper, zorgde met zijn deskundge uitleg en spitsvondige woordspelingen voor een geantimeerde trip van Den Haag tot Scheveningen, echt de moeite waard.
Norma Wijnen
9
28 mei 2017
We hebben genoten van de rondvaart met een geweldige uitleg! Er was niks op aan te merken het was top! Zeker een aanrader.
Anoniem
10
09 mei 2017
Onwijs leuke rondvaart gehad met de Willemsvaart! Onwijs aardige schippers en een mooie route! Zal het zo weer doen!

Onze partner

Algemeen

Dit rondvaartbedrijf is een kleine, gezellige rederij die sinds 2009 vanuit Den Haag naar Scheveningen vaart. Ook in Den Haag zijn boottochten mogelijk. Vanzelfsprekend spelen kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze gasten een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van vaartochten in Den Haag/Scheveningen. Met circa 35 aanlegplaatsen is er altijd wel een locatie om te starten/eindigen die u goed uitkomt.

Faciliteiten

Er zijn diverse sloepen voor elk gezelschap van een 12-persoonssloep tot een sloep voor 46 personen. Als u met meer personen bent kunnen er ook meerdere sloepen ingezet worden. Aan boord kunt u ook culinair genieten, hiervoor kunt u mee gaan met de Borrelboot of de Pannenkoekenboot. Wilt u met zijn tweeën een rondvaart maken? Dan kunt u ook mee met de reguliere vaart die van Den Haag naar Scheveningen vaart.

Handige weetjes

 • Niet toegankelijk met rolstoel of rolator
 • Parkeren kan bij parkeergarages in de omgeving
 • Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen
 • U vaart in een openboot
 • Bij regen is het in overleg mogelijk om de datum te verplaatsen
 • Opstap plaatsen: Centraal Station, Malieveld, Toussaintkade, andere opstap plaaten op aanvraag

Horeca

Aanboord zijn er diverse mogelijkheden voor hapjes en drankjes. Dit kan uiteraard tijdens de borrelboot of pannenkoekenboot, mocht u liever iets anders wensen is dit vaak ook mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een broodjes lunch aanboord of geniet van een high tea met vriendinnen.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland. Als de politieke hoofdstad van Nederland is Den Haag de thuisbasis van de regering, het parlement en vele ambassades. Het Binnenhof is een belangrijke bezienswaardigheid. Het Mauritshuis herbergt een indrukwekkende collectie schilderijen uit de Gouden Eeuw. Madurodam is een miniatuurpark dat de Nederlandse samenleving en cultuur op schaal weergeeft. Den Haag biedt diverse winkelstraten, boetieks en winkelcentra, zoals de winkelstraat de Grote Marktstraat. Ook heeft de stad een levendige horecascène met restaurants, cafés en bars.

Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart