Varen door Den Haag en Scheveningen
Rondvaren door Den Haag en Scheveningen
Rondvaart Den Haag en Scheveningen
Met uw groepje varen
Met uw groepje varen

Sloep varen met familie of vrienden door de kanalen van Den Haag

Maak uw familie- of vriendenuitje uniek met een privé-boottocht door de kanalen van Den Haag, Scheveningen en omstreken. Combineer deze 1,5 uur durende vaart met een dagje uit naar Madurodam, Drievliet, diverse musea of een diner.

Dit arrangement is inclusief:

 • Vaart en begeleiding door een ervaren schipper
 • Privé sloep
 • Mogelijkheid om zelf eten en drinken mee te brengen
 • Diverse opstapmogelijkheden
 • Zowel voor grote als voor kleine groepen
 • Ideaal te combineren met uitjes naar bijvoorbeeld Drievliet, Madurodam, het Scheveningse strand of musea!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Met uw familie of vrienden varen door Den Haag

Maak een mooie vaart met uw prive sloep in Den Haag. U kunt om de binnenstad varen maar het is ook mogelijk om vanuit de stad naar de kust te varen of andersom. Ook kunt u naar Drievliet en Madurodam. Er is van alles mogelijk dus informeer gerust naar de mogelijkheden!

Eten & drinken

U kunt uw eigen eten en drinken meenemen aan boord. Samen met enkele van die restaurants langs de gracht kunnen er ook Culinaire rondvaarten aangeboden worden (hapjes en drankjes aan boord).

Enkele mogelijkheden:
- De Bitterballen & Borrelboot
- Een Wijnproeverij
- Bierproeverij
- Kaas proeverij


U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen om de mogelijkheden door te spreken!

Handige Tips

 • Niet toegankelijk met rolstoel of rolator
 • Parkeren kan bij parkeergarages in de omgeving
 • Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen
 • U vaart in een openboot
 • Bij regen is het in overleg mogelijk om de datum te verplaatsen
 • Opstap plaatsen: Centraal Station, Malieveld, Toussaintkade, andere opstap plaaten op aanvraag

Gids

De ervaring is dat niet alle groepen behoefte hebben aan een gids. Bij een groepsvaart met gids komt er € 5,00 per uur (per boot) bij. Deze gids zal u van alles vertellen over de stad en de beste tips kunnen geven over wat u niet mag missen tijdens uw dagje Den Haag!

Sloepen & prijzen

Schip voor 12 passagiers:
- 1 uur voor € 165,00
Vervolgens € 50,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 23 passagiers:
- 1 uur voor € 300,00
Vervolgens € 65,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 30 passagiers:
- 1 uur voor € 360,00
Vervolgens € 99,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 46 passagiers:
- 1 uur voor € 515,00
Vervolgens € 110,00 voor ieder extra half uur.

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2024.

Cora
10
05 augustus 2019
Erg gezellig leuke schipper en absoluut voor herhaling vatbaar.
Valerie van Camp
10
07 mei 2019
Heel leuk! Een aangename (en geduldige) vaarder :-). Wij waren met 20 dames voor een vrijgezellenfeest en helaas ook wat te laat maar daar werd niet moeilijk over gedaan, echt fijn! Zou het zo opnieuw doen :-).
Anoniem
8
16 mei 2018
was super leuk, er werd zo nu en dan iets over de omgeving verteld. gezelschap heeft erg genoten.
Anoniem
9
18 september 2017
Wij met z'n tienen erg genoten van de tocht, niet in de laatste plaats door het amusante commentaar (met ironische ondertoon) door schipper Chris Schram
Els Linde
8
10 juli 2017
We hebben als groep zeer genoten van ons boottripje van CS Den Haag naar Scheveningen. Erg leuk dat de schipper Chris mooie verhalen en anekdotes vertelt tijdens de vaart.
Nicolle Drost
9
07 juli 2017
We zijn met het personeel van MBO Westland, heerlijk gaan varen door Den Haag. Mooie verhalen gehoord over koning Willem 1 en de gruwelijke moord op blonde Dolly. Ontspannen bukken voor lage bruggetjes, zingen onder de lange brug, wat is de stad prachtig vanaf het water!!!

Onze partner

Algemeen

Dit rondvaartbedrijf is een kleine, gezellige rederij die sinds 2009 vanuit Den Haag naar Scheveningen vaart. Ook in Den Haag zijn boottochten mogelijk. Vanzelfsprekend spelen kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze gasten een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van vaartochten in Den Haag/Scheveningen. Met circa 35 aanlegplaatsen is er altijd wel een locatie om te starten/eindigen die u goed uitkomt.

Faciliteiten

Er zijn diverse sloepen voor elk gezelschap van een 12-persoonssloep tot een sloep voor 46 personen. Als u met meer personen bent kunnen er ook meerdere sloepen ingezet worden. Aan boord kunt u ook culinair genieten, hiervoor kunt u mee gaan met de Borrelboot of de Pannenkoekenboot. Wilt u met zijn tweeën een rondvaart maken? Dan kunt u ook mee met de reguliere vaart die van Den Haag naar Scheveningen vaart.

Handige weetjes

 • Niet toegankelijk met rolstoel of rolator
 • Parkeren kan bij parkeergarages in de omgeving
 • Het is mogelijk om zelf eten en drinken mee te brengen
 • U vaart in een openboot
 • Bij regen is het in overleg mogelijk om de datum te verplaatsen
 • Opstap plaatsen: Centraal Station, Malieveld, Toussaintkade, andere opstap plaaten op aanvraag

Horeca

Aanboord zijn er diverse mogelijkheden voor hapjes en drankjes. Dit kan uiteraard tijdens de borrelboot of pannenkoekenboot, mocht u liever iets anders wensen is dit vaak ook mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een broodjes lunch aanboord of geniet van een high tea met vriendinnen.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland. Als de politieke hoofdstad van Nederland is Den Haag de thuisbasis van de regering, het parlement en vele ambassades. Het Binnenhof is een belangrijke bezienswaardigheid. Het Mauritshuis herbergt een indrukwekkende collectie schilderijen uit de Gouden Eeuw. Madurodam is een miniatuurpark dat de Nederlandse samenleving en cultuur op schaal weergeeft. Den Haag biedt diverse winkelstraten, boetieks en winkelcentra, zoals de winkelstraat de Grote Marktstraat. Ook heeft de stad een levendige horecascène met restaurants, cafés en bars.

Bedrijfs rondvaart maakt gebruik van cookies
Bedrijfs rondvaart is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Bedrijfs rondvaart